Ons Team
In 1977 richtte Marc 's Heeren zijn praktijk op als dierenarts aan de Ed. Robeynslaan te Diest. Al vlug realiseerde Marc zich dat het nagenoeg onmogelijk was om een goede verzorging te kunnen bieden aan zowel grote als kleine huisdieren. En na nog geen half jaar legde hij zich enkel toe op de gezelschapsdieren (met name honden, katten, knaagdieren en exoten), hetgeen in die tijd gewaagd en vooruitstrevend was. Maar het werd geapprecieerd en de praktijk kende een mooie groei, hetgeen eind jaren tachtig resulteerde in een verhuis naar een grotere locatie in diezelfde straat. Na enkele verbouwings- en uitbreidingswerken in de jaren negentig, werd in 2008 gestart met een ruime nieuwbouw die sinds augustus 2009 volledig in gebruik is. We spelen hiermee in op het groeiende cliënteel en de sterke uitbreiding van de diagnosetechnieken en behandelingsmogelijkheden. De ruime praktijk is niet alleen zeer aangenaam om in te werken, ook voor de patiënten en hun baasjes is het aangenamer te vertoeven.

Gedurende dertig jaar stond Marc dag en nacht paraat om de kleine viervoeters te helpen. Vanaf september 2005 werd hij hierin bijgestaan door zijn dochter Leen. Ook zoon Steven kwam het team versterken in 2007.

We hebben er bewust voor gekozen om de familienaam in de naam van de praktijk te laten weerklinken om het familiale aspect te benadrukken. Wij staan er immers op dat u altijd bij een vertrouwd gezicht terecht kan, iemand die uw dier al langer kent dan de tijd dat u in de wachtkamer zit. We willen een “menselijke” aanpak voor de beestjes met hun gezondheid op de eerste plaats. Zodat we ook de baasjes gelukkig kunnen maken.

 

 
 

 

Dierenarts Leen 's HeerenDierenarts Leen 's Heeren

 
Leen studeerde in 2005 met onderscheiding af als dierenarts aan de Rijksuniversiteit van Gent.
Al snel kwam ze voltijds in de praktijk werken. Ze blijft zich bijscholen, voornamelijk op vlak van chirurgie, zowel in binnen- als buitenland.
 
 
Dierenarts Steven 's HeerenDierenarts Steven 's Heeren

Steven studeerde in 2007 met onderscheiding af aan de Universiteit Gent. Na verschillende jaren in Nederland te hebben gewerkt, kwam hij in 2009 voltijds in de praktijk werken. Hij heeft speciale interesse in cardiologie en medische beeldvorming. Hij volgt regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland.

   

Assistente Liesje Vanhove

Assistente Liesje Vanhove

Liesje studeerde in 2012 met grote onderscheiding af als dierenartsassitente aan de Katholieke Hogeschool Kempen in Geel. Sinds augustus 2012 versterkt ze ons team. Ze helpt jullie graag verder aan de balie en aan de telefoon. Verder assisteert ze tijdens operaties en verzorgt ze met veel liefde de gehospitaliseerde dieren.

 

 

 

 

Dr. Marc 's Heeren

Dr. Marc 's Heeren

Stichter en bezieler van de praktijk. Steeds met zeer veel overgave, plezier en voldoening zijn beroep uitgeoefend.                              

In april 2012 overleden.